Ras Al khaima egna vattenpark

Ras Al khaima egna vattenpark

Skrivet den 16 juni, 2012 av admin i Sevärdheter

Dreamland är en vattenpark som ligger i emiratet Ras Al Khaima, knappt 2 timmars resväg från Dubai. Det är inte så ”häftigt” som de två tidigare nämnda utan passar även de mindre barnen mycket bra. Det finns en mängd skojiga rutschkanor att välja mellan. Alla kan åka från mormor och morfar till ett barn som är 1 meter högt. Personligen tycker jag bäst om detta vattenland. Det finns stora ytor, inte så mycket folk, en lockande lekpool för barnen med solstolar omkring. Det är inte tillåtet att ta med sin egen mat utan man hänvisas till restaurangerna. Vi åt aldrig på något av ställena, utan ”smugglade in” lite snacks, frukt och vatten. Man klarar av attraktionerna på några timmar och det känns skönt att lämna ett ställe där man känner att man verkligen provat allt. Inträde 70-100 dhr.